Webcams del port

Amarraments del Port de Mataró

El Port de Mataró disposa de 1.080 amarraments en 1.650 metres lineals de pantalans de tres metres d’amplada. La ubicació del Port, en aigües del Maresme, ens permet gaudir d’unes condicions climatològiques ideals per a la pràctica de les activitats nàutiques. sana actressgay gyms near meha gay gifkarchi in english

Aquests amarraments per a embarcacions de fins a 30 metres d’eslora disposen d’un sistema de telegestió. Les torretes de subministrament estan equipades amb un control a distància per radiofreqüència per a la gestió dels consums de llum, aigua, detecció d’avaries i control de manteniment.
Els amarraments estan disposats en pantalans fabricats en alumini i de material sintètic de gran durabilitat. La instal·lació dels amarraments és de qualitat, respectuosa amb el medi ambient, integrada en l’entorn i pensada per la comoditat del navegant. 

Preus públics

Gaudeix del Port,
amarra a Mataró

Preus públics

Amarraments port de Mataró

Taxes

1 Pagament avançat semestral a oficines.
2 Pagament avançat mensual.
3 Pagament avançat anual.
4 Prèvia sol·licitud (en procediment obert) i assignació definitiva en contracte d’autorització (per 1, 2, 3 ó 4 anys) per part del Consorci Port de Mataró.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró