Benvinguts al Port de Mataró -Dimarts, 2 de juny de 2020

Avisos

Resolució d’ajudicació per cobrir un lloc de treball de mariner/a

 Adjuntem la documentació »

Publicació de dues noves ofertes de treball

Adjuntem la documentació de les noves ofertes de treball

CPM001-20 - Responsable d'atenció a l'usuari »

CPM003-20 - Responsable jurídic/a »

 

 

Nous concursos d’obres i serveis al Port de Mataró

 Enllaç al portal del contractant amb informació sobre els concursos del Port

Llegeix més...

Notícies

ports-gene

Des de Ports de la Generalitat i la Direcció General de Transport i Mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat ens traslladen, pel nostre coneixement i als efectes que se'n deriven, una nova actualització a data 1 de juny de 2020 de les Recomanacions sobre l’aplicació als ports de la Generalitat de Catalunya de les mesures adoptades per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, a efectes d'incorporar les últimes novetats normatives, pel que fa a l'Ordre SND/445/2020, de 26 de maig, i l'Ordre SND/458/2020, de 30 de maig, relatives a la flexibilització de determinades restriccions corresponents a les fases del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, destacant l'actualització de les fases per regions sanitàries.

Veure recomanacions

Llegeix més...

ports-gene

Des de Ports de la Generalitat i la Direcció General de Transport i Mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat ens traslladen, pel nostre coneixement i als efectes que se'n deriven, una nova actualització a data 25 de maig de 2020 de les Recomanacions sobre l’aplicació als ports de la Generalitat de Catalunya de les mesures adoptades per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, a efectes d'incorporar les últimes novetats normatives, principalment pel que fa a les Ordres Ministerials relatives a les noves condicions o mesures de flexibilització de determinades restriccions corresponents a les diverses fases del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, i la Ordre TMA/419/2020, de 18 de maig, d'actualització de mesures en matèria d'ordenació general de la navegació marítima.

Veure recomanacions

Llegeix més...

ports-gene

Des de Ports de la Generalitat i la Direcció General de Transport i Mobilitat del departament de Territori i Sostenibilitat ens traslladen, pel nsotre coneixement i als efectes que se'n deriven, una nova actualització a data 18 de maig de 2020 de les Recomanacions sobre l’aplicació als ports competència de la Generalitat de Catalunya de les mesures adoptades per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, a efectes d'incorporar les últimes novetats normatives, pel que fa a l'Ordre SND/414/2020, de 16 de maig, relativa a la flexibilització de determinades restriccions corresponents a la fase 0, 1 i 2 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, destacant que es permet la pesca esportiva i recreativa en la fase 1.

Veure recomanacions

Llegeix més...

covid-19

Pel que fa el pla de fases de desconfinament us informem del Pla d’Acció previst en base als documents oficials rebuts i que us adjuntem:

L’annex del BOE amb les fases

La resposta del Director General de la Marina Mercant

Les recomanacions del Servei de Ports i de Ports de la Generalitat

Llegeix més...

asociacioports

 

Som moments difícils i es temps d'estar a casa per aquells que ens ho han donat tot, pel nostre futur, per a tots! Descobreix el vídeo que ha preparat l'ACPET, es moment de quedar-nos a cada pero el sol tornarà a sortir! I els Ports Esportius de Catalunya us estarem esperant.

Veure el vídeo

covid-19

 

Es reduiran al 50% les quotes de participació en les despeses generals del Port durant l’abril i el maig i es flexibilitzaran pagaments

Les mesures comportaran un cost per al Port que s’ha estimat en més de 175.000 euros

 

Llegeix més...

Atenea

Dos professionals del Consorci dirigiran aquest equipament hospitalari, que entrarà en funcionament avui dissabte. L’Hotel Atenea acollirà pacients estables de procedència sòciosanitària. El CSdM ha adequat la planta baixa de l’Hotel Atenea (17 habitacions) perquè pugui funcionar com a hospital, i els primers pacients arribaran avui dissabte.

 

Llegeix més...

ports-gene

 

La Generalitat de Catalunya té competència exclusiva sobre els ports que no tenen la qualificació legal d’interès general d’acord amb l’article 140 de l’Estatut d’Autonomia. Aquesta competència inclou en tot cas el seu règim jurídic, la seva planificació i la seva gestió, exercides mitjançant l’Administració Portuària constituïda pel Departament de Territori i Sostenibilitat i l’entitat de dret públic Ports de la Generalitat.

 

Llegeix més...

covid-19

 Atès que el govern de la Generalitat ha declarat:

“La suspensió immediata de l'activitat i el tancament de pistes d'equí, gimnasos, locals d'oci, discoteques i àrees comercials no destinades a l'alimentació i productes de primera necessitat.

Es demana a la població evitar qualsevol trobada, manifestació o activitats amb altres persones fora dels entorns familiars, per evitar que es pugui propagar la malaltia del coronavirus, així com limitar o evitar desplaçaments.

Llegeix més...

gene   ajuntament

  emas   logo_iqnet   LOGO ISO 14.001 grande número   LOGO ER 9000QUALITAT AmbNumero BN Casero

l 41º 32'N  ­­­–  L 02º 26'E

Atenció a l’usuari:
Horari d'estiu d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:30h a 18:30h; dissabtes, diumenges i festius de 10:00h a 12:30h.

Canal 9 VHF
Tel: 93 755 09 61 - 93 755 09 01
Fax: 93 790 29 42
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

nov_2010_peqExplora o descarrega el darrer butlletí del Port de Mataró »

 

subscriu-te!

 

Meteo port Mataró

decaleg-banner

El Port i el Medi Ambient 

Nou Pla Estratègic i Director 

Què opina del procés de noves concessions realitzat pel Port?

Què opina del procés de noves concessions realitzat pel Port?

Consorci Port Mataró · Passeig del Callao s/n · 08301 Mataró · © Consorci Port Mataró.

Tel. +34 93 755 09 61 · Fax: +34 93 790 29 42 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.