Benvinguts al Port de Mataró -Dijous, 14 de desembre de 2017

Avisos

Afectacions al tránsit al pas subterrani del Cargol a partir de dilluns 11 de desembre de 2017

Dilluns 11 de desembre comencen les obres d’arranjament de les juntes de dilatació del pas subterrani del Cargol, que tenen un termini de durada previst de dues setmanes.


Mentre durin aquests treballs, que duu a terme l’empresa REHATEC, el carril de sortida del Passeig Marítim peí Cargol quedará tallat al tránsit. Les sortides alternatives serán el pas subterrani de Sant Simó i el de l’avinguda d’Ernest Lluch.

Disculpeu les molèsties

Veure Document

Una barca per AzizakpeAkoma – Hearts of Ghana, és una ONG que treballa des de fa quatre anys a la República de Ghana (Àfrica occidental). Conjuntament amb la Facultat de Nàutica de Barcelona i amb l’ajut del Centre de Cooperació pel Desenvolupament de la UPC, entre d’altres, estem duent a terme el projecte “Una Barca per a Azizakpe”. Des de l’any passat estem treballant per dotar la població de l’illa d’Azizakpe (a la desembocadura del riu Volta, a Ghana) d’una barca comunitària, que és totalment necessària pel dia a dia dels seus habitants.

Tenint en compte els criteris de sostenibilitat, s’ha projectat una barca per a ser construïda amb materials i estris de la zona, i amb la mà d’obra dels membres d’aquesta comunitat. Des de la Facultat s’ha aportat un disseny innovador, però respectant les característiques tradicionals. També farem el seguiment i assessorament en la construcció per part d’un equip de professors i tècnics, aportant, a més, el suport i la il·lusió del estudiants voluntaris que cooperaran a l’illa.

Per tal d’aconseguir difusió i suport, el proper dijous 16 de juny, a les 19,30 h, i en el marc de l’Espai Cultural CAN BISA – Sala Roser Carrau, de Vilassar de Mar, BRICBARCA, CENTRE D´ESTUDIS NÀUTICS DE VILASSAR DE MAR farà una presentació del projecte. Donarem una petita xerrada, hi haurà música i poesia i podreu veure algunes fotografies de la primera fase del projecte i la maqueta de la barca. A més, si us ve de gust, podreu contribuir a la “causa” comprant productes manufacturats amb teles ghaneses, que trobareu exposats, o fent una petita donació en la guardiola “d’Azizakpe”. 

Hi esteu tots convidats!

gene   ajuntament

  emas   logo_iqnet   logo_iso_14001   LOGO_ISO-9000

l 41º 32'N  ­­­–  L 02º 26'E

Atenció a l’usuari:
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:30h a 13h i de 15:00h a 19:00h; dissabtes, diumenges i festius de 10:00h a 13:00h.

Canal 9 VHF
Tel: 93 755 09 61 - 93 755 09 01
Fax: 93 790 29 42
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

nov_2010_peqExplora o descarrega el darrer butlletí del Port de Mataró »

 

subscriu-te!

 

Meteo port Mataró

El Port i el Medi Ambient 

Nou Pla Estratègic i Director 

Què en penses?

Què opina del servei d’Escar?

Consorci Port Mataró · Passeig del Callao s/n · 08301 Mataró · © Consorci Port Mataró.

Tel. +34 93 755 09 61 · Fax: +34 93 790 29 42 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.