Benvinguts al Port de Mataró -Dijous, 14 de desembre de 2017

Avisos

Afectacions al tránsit al pas subterrani del Cargol a partir de dilluns 11 de desembre de 2017

Dilluns 11 de desembre comencen les obres d’arranjament de les juntes de dilatació del pas subterrani del Cargol, que tenen un termini de durada previst de dues setmanes.


Mentre durin aquests treballs, que duu a terme l’empresa REHATEC, el carril de sortida del Passeig Marítim peí Cargol quedará tallat al tránsit. Les sortides alternatives serán el pas subterrani de Sant Simó i el de l’avinguda d’Ernest Lluch.

Disculpeu les molèsties

Veure Document

Final Veterà MasculíEl diumenge 3 de juliol es va celebrar a Torredembarra la segona regata de la lliga catalana de llagut. Va ser un matí de competició marcat per les incidències amb les boies de viratge de les barques, que van obligar a fer un format de regata diferent de l’usual. El club Rem Capgrossos de Mataró hi va participar amb els seus 4 equips de competició: veterà masculí, veterà femení, sènior femení i sènior masculí.

L’equip veterà masculí va començar la seva participació quedant quarts de la seva prova cronometrada classificant-se així per a la final A. Finalment la regata també van quedar en aquesta mateixa posició a pocs segons de l’embarcació de Natació Badalona. Amb aquest resultat els veterans se situen en cinquena posició de la general.

Pel que a l’equip veterà femení  es van quedar a les portes de la final A en aconseguir cinquena posició a la crono a un sol segon de les quartes, Xino-Xano Deltebre. Van acabar en tercera posició de la seva regata, fet que es reflecteix en la setena de la classificació final de la regata. Acaben doncs en la quarta posició de la competició.

L’equip sènior femení va fer una bona cronometrada i va aconseguir classificar-se en primera posició per a la final A. Malgrat això, a la regata va quedar en tercera posició a 3 dècimes de les segones classificades, Rem Santa Cristina. Amb aquest resultat queden en segona posició de la general a un sol punt de les primeres classificades, l’equip de Rem Vogadors de Cambrils.

Finalment els vogadors de sènior masculí van acabar la cronometrada en onzena posició classificant-se així per la final C. Van fer una bona regata en la què van quedar en tercera posició de la seva final just per davant de l’equip de Rem Premià. D’aquesta manera es mantenen en la dotzena posició de la general a un sol punt de Rem Premià.

La propera cita serà el dia 17 de juliol a la població d’Arenys de Mar, tothom qui ho desitgi hi podrà assistir per donar suport als nostres equips.

gene   ajuntament

  emas   logo_iqnet   logo_iso_14001   LOGO_ISO-9000

l 41º 32'N  ­­­–  L 02º 26'E

Atenció a l’usuari:
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:30h a 13h i de 15:00h a 19:00h; dissabtes, diumenges i festius de 10:00h a 13:00h.

Canal 9 VHF
Tel: 93 755 09 61 - 93 755 09 01
Fax: 93 790 29 42
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

nov_2010_peqExplora o descarrega el darrer butlletí del Port de Mataró »

 

subscriu-te!

 

Meteo port Mataró

El Port i el Medi Ambient 

Nou Pla Estratègic i Director 

Què en penses?

Què opina del servei d’Escar?

Consorci Port Mataró · Passeig del Callao s/n · 08301 Mataró · © Consorci Port Mataró.

Tel. +34 93 755 09 61 · Fax: +34 93 790 29 42 · Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.