Benvinguts al Port de Mataró -Dijous, 14 de desembre de 2017

Avisos

Afectacions al tránsit al pas subterrani del Cargol a partir de dilluns 11 de desembre de 2017

Dilluns 11 de desembre comencen les obres d’arranjament de les juntes de dilatació del pas subterrani del Cargol, que tenen un termini de durada previst de dues setmanes.


Mentre durin aquests treballs, que duu a terme l’empresa REHATEC, el carril de sortida del Passeig Marítim peí Cargol quedará tallat al tránsit. Les sortides alternatives serán el pas subterrani de Sant Simó i el de l’avinguda d’Ernest Lluch.

Disculpeu les molèsties

Veure Document

El Consorci Port Mataró és un consorci públic constituït l’any 1997, decret 236/197 de 2 de setembre pel qual s’aprova la constitució del Consorci Port de Mataró, DOGC núm. 2473 de 10/9/1997, integrat per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Mataró que té per objectiu la gestió i l’explotació del port esportiu de Mataró. 

El consorci es troba sota la dependència  administrativa del Departament de Política Territorial i Obres Públiques a través de la Secretaria per a la Mobilitat i la Direcció General de Ports, Aeroports i Costes. La presidència és nomenada per la Generalitat de Catalunya i l’ocupa el Director General de Ports, Aeroports i Costes. La vicepresidència és nomenada per l’Ajuntament de Mataró. El Consell de Govern està constituït per 6 representants nomenats per la Generalitat i 4 nomenats per l’Ajuntament, més un gerent i un secretari, sense vot, nomenats pel Consell. La direcció general recau en la figura del gerent.

La titularitat de la infraestructura portuària és de la Generalitat de Catalunya. El Consorci s’ocupa de la gestió del port esportiu i Ports de la Generalitat de l’explotació de la dàrsena pesquera.Per al desenvolupament dels objectius proposats, corresponen al Consorci:

  • La planificació, la projecció i l’execució de les obres i instal·lacions que siguin necessàries.
  • L’organització, la gestió i l’administració del port esportiu de Mataró i dels serveis portuaris.
  • La conservació de les obres, dels terrenys ocupats i de les instal·lacions, en perfecte estat d’utilització.
  • Tenir cura del bon ordre del servei portuari
  • En general, la realització de totes aquelles actuacions que permetin facilitar l tràfic marítim portuari i aconseguir la rendibilitat i la productivitat de l’explotació del port. 
  • L’execució de les obres complementàries d’accessos al port.

El Consorci gestiona un port modern i en constant evolució, a la capital del Maresme, que compta amb 1.080 amarraments i prop de 7.000 metres quadrats de zona comercial. El Port de Mataró es troba al capdavant d’iniciatives mediambientals , que l’han portat a aconseguir, des de 2005, l’exigent certificat EMAS i la Bandera Blava europea de la qualitat de manera ininterrompuda durant els últims anys des de 1998.

Des que el Consorci Port Mataró es va fer càrrec del Port de Mataró, el principal objectiu ha estat dotar a la ciutat d’un equipament de primer ordre, que experimentés un creixement continuat tant en la qualitat com en quantitat de serveis i instal•lacions a disposició dels usuaris.

Veure organigrama del consorci »

 

gene   ajuntament

  emas   logo_iqnet   logo_iso_14001   LOGO_ISO-9000

l 41º 32'N  ­­­–  L 02º 26'E

Atenció a l’usuari:
Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:30h a 13h i de 15:00h a 19:00h; dissabtes, diumenges i festius de 10:00h a 13:00h.

Canal 9 VHF
Tel: 93 755 09 61 - 93 755 09 01
Fax: 93 790 29 42
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

nov_2010_peqExplora o descarrega el darrer butlletí del Port de Mataró »

 

subscriu-te!

 

Meteo port Mataró

El Port i el Medi Ambient 

Nou Pla Estratègic i Director 

Què en penses?

Què opina del servei d’Escar?

Consorci Port Mataró · Passeig del Callao s/n · 08301 Mataró · © Consorci Port Mataró.

Tel. +34 93 755 09 61 · Fax: +34 93 790 29 42 · This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.