Benvinguts al Port de Mataró -Divendres, 5 de juny de 2020

Avisos

Resolució d’ajudicació per cobrir un lloc de treball de mariner/a

 Adjuntem la documentació »

Publicació de dues noves ofertes de treball

Adjuntem la documentació de les noves ofertes de treball

CPM001-20 - Responsable d'atenció a l'usuari »

CPM003-20 - Responsable jurídic/a »

 

 

Nous concursos d’obres i serveis al Port de Mataró

 Enllaç al portal del contractant amb informació sobre els concursos del Port

Read more...

covid-19

 Atès que el govern de la Generalitat ha declarat:

“La suspensió immediata de l'activitat i el tancament de pistes d'equí, gimnasos, locals d'oci, discoteques i àrees comercials no destinades a l'alimentació i productes de primera necessitat.

Es demana a la població evitar qualsevol trobada, manifestació o activitats amb altres persones fora dels entorns familiars, per evitar que es pugui propagar la malaltia del coronavirus, així com limitar o evitar desplaçaments.

 

L'ús dels espais públics, de comerços, bars i restaurants, de moment s'ha de continuar fent seguint les recomanacions d'higiene, i distàncies de seguretat establertes, però que no es descarta prendre mesures més restrictives.”

Per tot plegat es demana que extremeu la prudència i eviteu les consultes presencials a les oficines i centre de control. Per qualsevol consulta els telèfons són:

  • Oficines: 937550961 o al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Centre de Control: 93 7908530 o al correu  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Atès que els serveis i vestuaris són espais especialment de fàcil propagació es deixaran com a serveis mínims els lavabos de la Creu Roja i els lavabos de l’esplanada del parking. Es recomana que us desinfecteu les mans després del contacte de zones d’us freqüent com panys, passamans, portes i caixers.

Atès que les targetes d’abonats de parking caduquen el proper 31 de març, els usuaris interessats en renovar podran sol·licitar el servei per correu electrònic This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. i fer una transferència i amb la mateixa targeta es renovarà un any més, de manera que no cal que us desplaceu a l’efecte.

En cas d’algun servei o problema de comptabilitat us podeu adreçar a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Per qualsevol incidència relacionada amb els amarres, embarcacions, manteniment podeu contactar amb This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

gene   ajuntament

  emas   logo_iqnet   LOGO ISO 14.001 grande número   LOGO ER 9000QUALITAT AmbNumero BN Casero

l 41º 32'N  ­­­–  L 02º 26'E

Atenció a l’usuari:
Horari d'estiu d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:30h a 18:30h; dissabtes, diumenges i festius de 10:00h a 12:30h.

Canal 9 VHF
Tel: 93 755 09 61 - 93 755 09 01
Fax: 93 790 29 42
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

nov_2010_peqExplora o descarrega el darrer butlletí del Port de Mataró »

 

subscriu-te!

 

Meteo port Mataró

decaleg-banner

El Port i el Medi Ambient 

Nou Pla Estratègic i Director 

Què opina del procés de noves concessions realitzat pel Port?

Què opina del procés de noves concessions realitzat pel Port?

Consorci Port Mataró · Passeig del Callao s/n · 08301 Mataró · © Consorci Port Mataró.

Tel. +34 93 755 09 61 · Fax: +34 93 790 29 42 · This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.