Benvinguts al Port de Mataró -Dissabte, 30 de maig de 2020

Avisos

Resolució d’ajudicació per cobrir un lloc de treball de mariner/a

 Adjuntem la documentació »

Publicació de dues noves ofertes de treball

Adjuntem la documentació de les noves ofertes de treball

CPM001-20 - Responsable d'atenció a l'usuari »

CPM003-20 - Responsable jurídic/a »

 

 

Nous concursos d’obres i serveis al Port de Mataró

 Enllaç al portal del contractant amb informació sobre els concursos del Port

Read more...

Atenea

Dos professionals del Consorci dirigiran aquest equipament hospitalari, que entrarà en funcionament avui dissabte. L’Hotel Atenea acollirà pacients estables de procedència sòciosanitària. El CSdM ha adequat la planta baixa de l’Hotel Atenea (17 habitacions) perquè pugui funcionar com a hospital, i els primers pacients arribaran avui dissabte.

 

 

En el marc de la pandèmia de COVID-19, el Servei Català de la Salut (CatSalut) habilita establiments hotelers per a la prevenció i control de la infecció, i assigna un centre sanitari de la zona perquè en porti la gestió. En el cas del Maresme central, l’Hotel Atenea es transformarà temporalment en hospital, sota la supervisió dels professionals de l’Hospital de Mataró.

El CSdM ha adequat la planta baixa de l’Hotel Atenea (17 habitacions) perquè pugui funcionar com a hospital, i els primers pacients arribaran avui dissabte.


Quins pacients?

L’Hotel Atenea, ubicat al port de Mataró, acollirà pacients estables de baix risc i baixa complexitat assistencial, que procedeixen de centres sociosanitaris de la comarca, que han d’alliberar llits i adequar-se per atendre els malalts menys greus dels hospitals d’aguts.
Un dels centres que derivarà malalts a l’Hotel Atenea serà l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, ubicat al centre de Mataró, i que gestiona el CSdM com a centre d’ingrés sociosanitari.

Així, el flux de pacients entre els centres hospitalaris més complexos, passant pels sociosanitaris fins a arribar als establiments hotelers, permetrà que els hospitals d’aguts com el de Mataró puguin absorbir l’increment de malalts greus.


L’equip humà.

Un metge i una enfermera del CSdM lideren un equip professional de 30 persones amb dos perfils diferents: llicenciats de medicina que han aprovat l’examen MIR i que estan pendents d’iniciar la residència (procés que ha quedat interromput per l’epidèmia) i estudiants d’últim any de Medicina i d’Infermeria. Tots ells han realitzat una formació específica a l’Hospital de Mataró i a l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena.El Consorci Sanitari del Maresme és una entitat pública formada pel Servei Català de la Salut, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme, que gestiona l’Hospital de Mataró, l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, la Residència Sant Josep, i les àrees bàsiques de Mataró Centre i Cirera Molins (a Mataró) i la d’Argentona.

gene   ajuntament

  emas   logo_iqnet   LOGO ISO 14.001 grande número   LOGO ER 9000QUALITAT AmbNumero BN Casero

l 41º 32'N  ­­­–  L 02º 26'E

Atenció a l’usuari:
Horari d'estiu d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 9:30h a 18:30h; dissabtes, diumenges i festius de 10:00h a 12:30h.

Canal 9 VHF
Tel: 93 755 09 61 - 93 755 09 01
Fax: 93 790 29 42
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

nov_2010_peqExplora o descarrega el darrer butlletí del Port de Mataró »

 

subscriu-te!

 

Meteo port Mataró

decaleg-banner

El Port i el Medi Ambient 

Nou Pla Estratègic i Director 

Què opina del procés de noves concessions realitzat pel Port?

Què opina del procés de noves concessions realitzat pel Port?

Consorci Port Mataró · Passeig del Callao s/n · 08301 Mataró · © Consorci Port Mataró.

Tel. +34 93 755 09 61 · Fax: +34 93 790 29 42 · This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.