Webcams del port

1a edició dels premis Blucat d’emprenedoria Blava

Des de la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró i el Tecnocampus Mataró-Maresme hem organitzat la 1a EDICIÓ DELS PREMIS BLUACT D’EMPRENEDORIA BLAVA.

Uns premis que neixen amb l’objectiu d‘incentivar l’economia blava a la ciutat, oferint l’oportunitat als millors emprenedors de rebre suport financer, logístic i d’acceleració.

Us animem a participar amb aquelles idees, propostes o projectes que compleixin els requisits definits a les Bases Reguladores que adjuntem. Per a qualsevol aclariment o qüestió no dubteu en contactar-nos al telèfon que facilitem a les mateixes bases.

El període de recepció de sol·licituds es comprèn des del 18 de novembre de 2019 fins al 20 de gener de 2020 i els premis es publicaran a finals de febrer de 2020.

Per més informació i inscripcions visiteu www.mataro.cat/premisbluact.

Us volem convidar a fer extensiva aquesta convocatòria, fent-ne difusió a través dels vostres butlletins, xarxes socials o xarxa de contactes, doncs volem arribar al major nombre de públic objectiu pel benefici social, empresarial i mediambiental que suposa aquesta convocatòria.

Us agraïm molt sincerament la vostra col·laboració i participació en els mateixos.

 Col·laboran:

image7900190

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró