Webcams del port

Acollim la tercera edició del Posidònia Fest al Port de Mataró

Avui s’ha presentat la tercera edició del POSIDÒNIA FEST, el festival de música que celebrarem al Port de Mataró els dies 31 d’agost, 1 i 2 de setembre.

El cartell d’aquest any el formen les actuacions de Pau Brugada, Celeste Alías, Arnau Obiols, Albert Pla, Mar Grimalt i Pol Batlle & Rita Payés, a més a més, per segon any, el festival programarà de manera addicional a tres propostes musicals del Maresme, seleccionades mitjançant una crida pública, per actuar a l’escenari situat al Parc Maresme. Aquesta àrea també acollirà el servei de begudes, les entitats col·laboradores, empreses patrocinadores i l’exposició de l’Associació Sant Lluc per l’Art.

La principal novetat que presenta el POSIDÒNIA FEST d’enguany és que els concerts del dijous 31 d’agost seran gratuïts i oberts a tothom. Per a la resta de dies, les entrades estaran disponibles per 18€ per jornada i es podran adquirir a través de la pàgina web del festival: www.posidoniafest.cat.

Des del Port de Mataró ens fa moltíssima il·lusió acollir aquest esdeveniment tan especial un any més. Ens estem preparant per garantir que tot estigui a punt per al festival. Des de l’espai on es duran a terme els concerts i les activitats fins als serveis disponibles, estem treballant per crear una experiència inoblidable. El nostre port ofereix una ubicació privilegiada, amb vistes impressionants i un entorn natural excepcional, que sens dubte afegirà un toc especial al Posidònia Fest.

D’esquerra a dreta: Isabel Lluquet, Carles Moreno, Margarita Díaz, David Mullor, Xesco Gomar i María José Pérez. Foto: Ajuntament de Mataró

Crida als artistes del Maresme

Amb l’ànim de fomentar i promoure el talent local, el POSIDÒNIA FEST convida als artistes del Maresme a presentar les seves propostes musicals. Les bases, instruccions i terminis d’inscripció estan disponibles a la web del festival, i s’acceptaran sol·licituds fins al 30 de juny. Els noms dels artistes seleccionats es revelaran el 10 de juliol i cadascun d’ells actuarà en una de les tres jornades de concerts acompanyant la resta d’artistes i completant la programació del festival.

Parc Maresme

Un espai ple d’encant amb l’Escenari Maresme com a epicentre, servei de begudes, col·laboracions d’entitats col·laboradores, empreses patrocinadores i una exposició de l’Associació Sant Lluc per l’Art, que presentarà una obra única sobre teles de grans dimensions que representarà un bosc submergit.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró