Webcams del port

Afectacions al trànsit pel Ironman Barcelona el 6 d’octubre

Diumenge 6 d’octubre de 2019, es celebrarà la prova esportiva Ironman Barcelona, entre Calella i Montgat. Per aquest motiu, la carretera N-II quedarà tallada a la circulació entre les 6.30h i les 18.30h aproximadament.

En el tram de Mataró s’habilitarà un carril només en sentit Barcelona des de la rotonda de la Marinada de Llavaneres fins el carrer de Floridablanca, entre el carrer de Sant Felicià (sortida del Cargol) fins a l’avinguda de Jaume Recoder. També a la Porta Laietana entre el camí Ral i l’accés a l’autopista C-31D. Es preveu que a Mataró s’obri la circulació cap a les 17 hores.

Autopista-Variant:

  • La sortida 104 de la C-32 “N-II Girona” sentit Girona quedarà tallada a l’autopista, i els vehicles estaran obligats a circular fins a Sant Andreu de Llavaneres, per on circulant fins el camí del Pla de la Torreta es podrà accedir a la rotonda de la Marinada i arribar fins a Mataró.
  • La sortida número 95 “Mataró Sud” de la C-32 (ramal C-31D que desemboca a la Porta Laietana) quedarà tallada a la sortida Camí del Mig-Riera d’Argentona. Les úniques sortides de la variant-autopista C-32 a Mataró seran “Mataró Oest” i “Mataró Nord”.

Ciutat:

  • La Via Sèrgia quedarà tallada a la carretera N-II. Per aquest motiu, els vehicles provinents de la C-60 / B-40 que arribin a Mataró hauran de desviar-se prèviament.
  • L’accés al Polígon Industrial del Rengle quedarà restringit en el perímetre delimitat entre el c. de la Bobinadora, la Via Sèrgia i la N-II. Serà possible la sortida d’aquest sector en tot moment, però no l’entrada quedarà restringida a moments puntuals, des de la Riera d’Argentona.
  • No es podrà accedir al Passeig Marítim ni al Port des de la Porta Laietana. L’accés i la sortida al passeig Marítim i al Port només es podrà efectuar pel Cargol (carrer de Sant Felicià) o bé per Sant Simó.
  • No es podrà accedir al polígon del Rengle des de la N-II (Ctra. de Barcelona). El polígon del Rengle que quedarà sense sortida, només es podrà accedir des del Passeig Marítim i pel Passeig de la Marina.
  • Els carrers compresos entre l’avinguda del Maresme, avinguda d’Ernest Lluch- carrer de Marina, d’Isaac Peral i de Juan de la Cierva no tindran accés des de la N-II.
  • L’estacionament de l’estació de Rodalies quedarà sense sortida, pel que s’ha de preveure enretirar el vehicle estacionat prèviament al tancament.
  • L’accés de vianants per creuar la carretera N-II a nivell es veurà interromput durant el transcurs dels ciclistes en els diferents punts, pel que s’haurà de cercar els passos subterranis.
  • Afectacions parades de transport públic: La parada “Estació RENFE” costat mar quedarà anul·lada. Només serà operativa la parada costat muntanya.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró