Webcams del port

Celebrada la 2a edició del Posidònia Fest amb un èxit absolut

El passat 1, 2 i 3 de setembre vam acollir la segona edició del Posidònia Fest al Port de Mataró. El festival es caracteritza per tenir un format molt íntim i proper on el públic i els artistes estan molt units i envoltats d’un ambient únic amb el mar i el port de fons.

Aquesta edició ens ha deixat un munt de sorpreses, amb artistes de renom i locals. El primer dia vam tenir el plaer d’escoltar al duet Caamaño & Ameixeiras, els mataronins Golden Embers i al gran Roger Mas. Un començament de festival inoblidable.

Malauradament, el segon dia del Posidònia Fest es va haver d’anul·lar per la pluja. Els diners de totes aquelles persones que ja tenien l’entrada van ser retornats. Així doncs, el tercer dia el vam rebre encara amb més ganes i il·lusió. Els encarregats de tancar el festival van ser Magalí Sare, Miquel Gil i Mama Calypso. Tots tres amb uns ritmes espectaculars que van fer gaudir com mai a un públic molt entregat.

I no només això, també vam tenir el plaer de comptar amb la presència de comerços locals que van donar vida al festival i l’exposició de fotografies REVELA’T.

En definitiva, va ser una experiència increïble que reforça la oferta del Port i el nostre compromís amb el nostre entorn.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró