Webcams del port

Campanya per conscienciar sobre la problemàtica de les escombraries #LitterLessCampaign

Els nostres amics i amigues de Bandera Blava ens informen del llançament de la campanya internacional per conscienciar sobre la problemàtica de les escombraries #LitterLessCampaign.

Aquesta campanya de conscienciació global està liderada per la Fundació per a l’Educació Ambiental que desenvolupa, entre altres, els programes Bandera Blava, Ecoescuelas i Joves Reporters per al Medi Ambient.

La campanya està dirigida als joves d’11 a 25 anys i proposa la realització de 7 activitats molt senzilles de conscienciació entre els dies 18 i 28 d’octubre i que es difonguin durant aquests dies a través de xarxes socials amb el hashtag #LitterLessCampaign.

Els millors vídeos i fotografies dels socis o alumnes de les escoles de vela podran guanyar premis de 200 €, 150 € i 100 €. També hi haurà un premi de 200 € per a l’escola de vela o club que més difusió faci de les activitats a través de xarxes socials amb el hashtag #LitterLessCampaign.Per a inscripcions: https://jovenesreporteros.org/participa-llc2 o enviar un correu a yre@adeac.es 

Pots consultar les bases completes del concurs aquí.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró