Webcams del port

El Consell de Govern aprova el pressupost per 2023

El passat 14 de desembre vam celebrar la última reunió de l’any del Consell de Govern del Port de Mataró, on vam tractar diferents temes que afecten a la instal·lació i als seus usuaris, així com el pressupost i les tarifes pel nou any, els quals entraran en vigor a partir de l’endemà de la seva publicació en el DOGC

Com a punt destacat de la reunió, el Consell de Govern ha aprovat els preus i taxes pel 2023. Així, les taxes d’ocupació i d’amarradors, es mantenen congelades des de 2019. Pel que fa als preus privats de serveis, es mantenen els corresponents a bugaderia, rampa i gestió administrativa. 

Respecte l’aparcament, es manté el preu tant de les places de rotació com dels abonaments, tot i ser inferior als de zones properes. A més, es manté la gratuïtat per motos, persones amb mobilitat reduïda i una hora d’aparcament gratis de juny a setembre i dues hores d’octubre a maig. Els restaurants i operadors també podran oferir hores gratuïtes als seus clients. 

Per altra banda, s’ha actualitzat la quota de manteniment dels contractes antics un 8,27 %, atès que portava anys congelada i els costos d’aigua i llum han incrementat molt.


Informació pública del projecte constructiu de centre de pàdel

Un altre dels temes principals tractats en la reunió del Consell de Govern del Port de Mataró, va ser la publicació del projecte constructiu del centre esportiu a les antigues oficines i exponautica, després de l’adjudicació provisional d’aquestes instal·lacions.

La proposta planteja quatre pistes cobertes amb plaques fotovoltaiques i quatre descobertes, l’espai de la piscina i jardí com a espai de descans, una planta inferior de l’edifici com gimnàs i la part superior com a bar-restaurant.

Evolució de les obres del passeig i nou mirador

Per altra banda, es va donar coneixement de l’evolució de les obres del passeig i del nou mirador, que avancen al ritme previst, després del retard per la manca de disponibilitat de productes prefabricats. En aquest sentit, s’espera que, en finalitzar l’any, s’hagi executat el 50% de les actuacions previstes, que haurien d’acabar del tot al mes de febrer.

Així doncs, a final d’any el Port de Mataró ja disposarà de la rampa que connectarà la part superior i l’inferior del passeig, així com de la fonamentació de l’estructura del mirador i la reparació de la zona de corba del tram del passeig. També començarà el reforç de la barana del tram de la zona comercial.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró