Webcams del port

Donem la benvinguda als 56 nous amarristes del Port!

Un cop tancat el concurs per a l’atorgament d’amarradors, pallols i aparcaments tenim el plaer de donar la benvinguda als 56 nous i noves amarristes i agrair la confiança dels 82 usuaris i usuàries ja existents que han volgut renovar amb nosaltres.

Amb aquest concurs s’exhaureix la disponibilitat d’amarradors d’eslores de 10, 12 i 15 metres, així com de pallols i d’aparcaments a la zona de bocana. Un fet que indica la bona acollida del port i la qualitat dels serveis que ofereix.

 

 

En aquest sentit, seguim treballant per millorar les instal·lacions i oferir un millor servei a tots els nostres amarristes i visitants. Entre les actuacions que estem desenvolupant, cal destacar el de la millora del sistema d’accés de les portes per tal que el sistema estigui controlat mitjançant el sistema de fibra òptica, fet que ens permetrà l’apertura remota i telegestió, l’agilitat de codis i la integració de diferents portes. D’aquesta manera es posa solució a les mancances que presentava l’antic sistema, donant resposta a les queixes rebudes al respecte.

Així mateix, continuem amb la renovació de tren de fondeig per tal d’assegurar les embarcacions. El Consorci va signar un contracte amb l’empresa Draser per tal de fer un manteniment de totes les instal·lacions subaquàtiques, assegurant la inspecció anual de tots els trens de fondeig, així com la reparació de tots els desperfectes i la substitució dels elements desgastats. A més, cada any es farà una renovació total de, com a mínim, un tren de fondeig. Enguany s’han renovat el dels pantalans J i K.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró