Webcams del port

El diumenge 23 de maig, prova puntuable per al Campionat de Catalunya en la modalitat esportiva de Caçafotosub en Apnea

La prova prevista per al diumenge 23 de maig, és puntuable per al Campionat de Catalunya en la modalitat esportiva de Caçafotosub en Apnea, tindrà una durada de 5 hores durant les quals els esportistes treballaran a pulmó lliure capturant fotogràficament, el màxim nombre de peixos d’espècies diferents, per la qual cosa es tracta d’una activitat de gran valor ecològic que ens permetrà veure la gran diversitat ictiològica de les aigües mataronines i fer-nos una idea quant al cens de les diferents espècies que habiten les nostres aigües.

La concentració d’esportistes està prevista a les 8:00 hores al pàrquing del port de Mataró, des d’on se sortirà en embarcació comunitària cap a la zona de competició. A les 14:00 hores es tornarà al port per a la descàrrega de les fotografies capturades al local de l’SPAS.

Durant el transcurs de la prova, la FECDAS conjuntament amb l’SPAS, assegurarem el compliment de totes les diferents mesures respecte a la COVID-19 que ens marca el PROCICAT, com la pressa de temperatura a esportistes i col·laboradors, ús obligatori de la mascareta, distància de seguretat, i un registre de les dades de tot el personal que hi participa.

Inscripcions aquí Informació i contacte: 639119093 | annamaria@blaumar.cat

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró