Webcams del port

El Port de Mataró acull amb èxit la final de la lliga de llagut català

El Port de Mataró va ser l’escenari de la IV regata de la XX Lliga de llagut català, última cita de la competició que va agrupar 19 clubs i 47 equips de diferents categories. El campionat, que es va emmarcar dins del programa de les Santes Esportives, va atraure centenars de participants i públic fins al passeig superior del port, des d’on es podia observar el camp de regata.

Les competicions van començar passades les 9 del matí, amb les cronometrades per categories, i es va allargar fins passades les 15 hores. Aquesta cita va ser la regata final de la lliga d’enguany, pel que un cop finalitzada es va fer entrega dels premis de les diferents categories, comptant amb la presència de la regidora d’Esports de Mataró, Bea Delgado.

En aquest sentit, des del Port de Mataró volem felicitar al club de Rem Mataró, no només per una magnífica organització juntament amb la Federació Catalana de Rem, sinó també pels seus resultats a la lliga de llagut català:

  • 3a posició a la categoria veteranes femení
  • 2a posició a la categoria senior femení
  • 2a posició a la categoria senior masculí

També volem agrair la comprensió dels usuaris per les afectacions que la prova va comportar, així com la col·laboració de tot el personal del Port i dels operadors que en ell treballen, per contribuir a que la cita esportiva es desenvolupés amb èxit. 

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró