Webcams del port

El Port de Mataró adjudica la totalitat dels seus locals comercials

El Consorci del Port de Mataró ha adjudicat la totalitat dels 96 locals comercials amb els quals compta la instal·lació. Finalment, i després del concurs de l’any passat, són 40 els operadors que oferiran una àmplia varietat de serveis entre els quals destaquen la gastronomia i les activitats nàutic-esportives, a més d’altres complementaris.

Així doncs, la principal activitat comercial que ofereix actualment el Port és la de restauració, amb 22 negocis: 16 restaurants, 2 bars, 2 cafeteries i 2 gelateries que ocupen el 67% de la superfície. D’aquests, 13 ja existien i han ampliat les seves instal·lacions i terrasses; 5 són nous i han iniciat la seva activitat al Port recentment; i 4 estan fent obres de remodelació als locals per obrir pròximament.

Les noves opcions que ja estan operatives són Pez Globo, especialitzat en arrossos i en còctels; Pasapalos, amb una oferta de gastronomia caribenya; Posidònia, centrat en la brasa i Milbana i Mansory, dues cafeteries que inclouen carta de sucs i tés.Una àmplia oferta que, sens dubte, col·loca al Port de Mataró com una interessant opció gastronòmica per veïns i visitants, especialment aquells que venen a gaudir d’un dia de platja a la costa mataronina.


La nàutica, sempre present al Port

Com no podia ser d’una altra manera, l’activitat nàutic-esportiva també té una forta presència al Port de Mataró, amb 12 operadors que ocupen un total del 20% de la superfície.

Entre l’oferta nàutica, destaca especialment l’activitat de submarinisme, que ofereix tot tipus d’opcions per conèixer l’entorn marí de la costa de Mataró -així com altres més llunyanes- i les botigues d’efectes navals i reparacions, ideal per aquells que amarren al Port. Completen l’oferta nàutica una botiga especialitzada en motos d’aigua i una de xàrters.

Serveis per a tothom

El Port de Mataró és un espai per a tothom, no només per gaudir de l’oci i del mar, i així ho demostren els altres operadors de serveis complementaris que han decidit ubicar-se a un dels locals amb els quals compta la instal·lació. Així, trobem una barberia, un bufet d’advocats, un estudi d’arquitectura d’interiors, una enginyeria, una oficina esportiva i una nova botiga de raquetes de pàdel.

Properament s’adjudicarà el singular espai de les antigues oficines del Consorci del Port de Mataró, inclosa la zona de jardí i piscina, per tal d’oferir-lo per activitats terciàries i esportives que complementin l’oferta del Port. Està previst que l’adjudicació de la concessió es faci al setembre per part del consell de govern.Es completarà així una àmplia oferta de la qual pot gaudir tothom i que forma un important teixit comercial, de serveis i d’oci.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró