Webcams del port

El Port de Mataró estrena un àrea de nous jocs infantils a la zona superior

Des del Port de Mataró continuem ampliant els serveis per a tots els usuaris i visitants. Des d’aquest estiu, els parterres de gespa del passeig superior de la zona comercial s’han transformat en 4 àrees de jocs infantils pensats per a l’esbarjo dels més petits tripulants.

Per reduir el consum d’aigua, especialment arrel del Decret de sequera, hem substituït els parterres de gespa per paviments de sorra, cautxo i gespa artificial, evitant d’una banda el consum d’aigua per reg i per una altra ampliant els espais lúdics per al més petits equipats amb 2 amb gronxadors i les altres dues, amb molles i balancins.

Aquesta zona de jocs se suma als espais infantils de la zona inferior amb una piràmide, un vaixell, un laberint de troncs, una zona esportiva i un àrea amb tobogans i molles. Així com l’itinerari didàctic del passeig sobre el braç amb informació ambiental i fotos de dofins.

El ventall de serveis de què disposem al Port de Mataró, incloent-hi lavabos, hotel,
restaurants, bars o lloguer d’embarcacions per tal d’oferir tot allò que fa falta perquè l’estada a les nostres instal·lacions sigui el més agradable per tothom.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró