Webcams del port

El Port de Mataró pren mesures sostenibles davant de la sequera a Catalunya

Al Port de Mataró som conscients de la importància de cuidar el medi ambient i promoure la sostenibilitat. Per això, ens preocupa la situació de sequera que afecta el nostre territori, i hem pres mesures per reduir el nostre consum d’aigua i minimitzar l’impacte en el medi ambient.

En primer lloc, hem clausurat la font del port per evitar el malbaratament d’aigua potable. També hem apagat el reg automàtic i fem tan sols reg de supervicència, estem netejant els pantalans amb aigua de mar per estalviar aigua dolça i hem prohibit netejar obres amb aigua dolça. A més, fem un control de consums per detectar possibles fuites i usos inadequats. Volem compartir amb vosaltres aquestes bones pràctiques perquè tots i totes contribuïm a preservar aquest recurs tan valuós. Cada gota compta.

Aquestes mesures formen part del nostre compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient. Al Port de Mataró, treballem contínuament per minimitzar el nostre impacte en el medi ambient i promoure pràctiques sostenibles a la nostra activitat.

La situació de sequera que estem experimentant a Catalunya és un problema seriós i requereix la col·laboració de tothom per reduir el consum d’aigua. Com a port, estem compromesos a fer la nostra part i continuar treballant per promoure la sostenibilitat i la conservació del medi ambient.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró