Webcams del port

El Port de Mataró rep el Certificat Biosphere

El Port de Mataró va rebre el prestigiós certificat Biosphere en reconeixement del seu compromís amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient. D’aquesta manera, el Port de Mataró s’uneix a una llista selecta de ports i destins turístics de tot el món que han estat guardonats amb el mateix.

Aquest certificat, atorgat per l’Institut de Turisme Responsable, reconeix el compromís del port amb la sostenibilitat i el turisme responsable. El Port de Mataró ha treballat intensament per implementar mesures sostenibles a totes les seves activitats portuàries, des de la gestió de residus fins a la promoció de bones pràctiques per a navegants i turistes.

Aquest certificat té en compte diversos factors, com ara la gestió ambiental, la qualitat de vida local, la responsabilitat social i la sostenibilitat econòmica. El Port de Mataró ha demostrat un compromís sòlid a cadascun d’aquests factors i ha treballat en estreta col·laboració amb les autoritats locals per protegir el medi ambient i fomentar un turisme més sostenible a la regió.

Esperem que aquest certificat inspiri altres a seguir el nostre exemple i treballar junts per un futur més sostenible.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró