Webcams del port

El Port de Mataró serà l’escenari de sortida de la segona etapa de La Vuelta 23

El proper 27 d’agost, el Port de Mataró acollirà la sortida de la 2a etapa de La Vuelta Ciclista a Espanya 2023. Els mataronins, mataronines i persones aficionades al ciclisme que s’hi vulguin acostar podran gaudir del tret de sortida del recorregut neutralitzat, previst a les 12:45 del matí i que continuarà recorrent diferents carrers de la ciutat.

Concretament, després del Port, els participants recorreran el Passeig Marítim, l’Avinguda del Port, l’Avinguda d’Ernest Lluch, l’Avinguda del Maresme, la Ronda de Cervantes, la Ronda Alfons X El Savi, la Plaça d’Espanya, el Camí de la Geganta, la Plaça Granollers, l’Avinguda de Puig i Cadafalch i la Carretera d’Argentona (C-1415c).

La sortida llançada tindrà lloc cap a les 13:15 hores des de la sortida de Mataró, a la zona de desenvolupament de El Sorrall, on els equips posaran direcció cap a Argentona. 

Així es podrà gaudir dels millors ciclistes del món que passaran de forma neutralitzada per diferents punts de la ciutat en una etapa de mitja muntanya i 181,3 quilòmetres que acabarà a la ciutat de Barcelona.

Afectacions al trànsit

A causa de la celebració d’aquesta prova, entre les 22 h del dissabte 26 d’agost i les 15 h del diumenge 27 d’agost quedarà tallat el passeig Marítim i l’avinguda del Port.

Per altra banda, hi haurà les següents afectacions al trànsit a la resta de la ciutat:

  • Entre les 7.30 h i les 13 h es tallarà el trànsit de l’Avinguda d’Ernest Lluch.
  • Entre les 12 h i les 13 h es tallarà el trànsit de l’Avinguda del Maresme i la Ronda Cervantes.
  • A partir de les 12.20 h s’anirà tallant el trànsit a la resta del recorregut fins al pas de la cursa, aproximadament, a les 13 h.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró