Webcams del port

Entitats i activitats al Port de Mataró

El Port de Mataró té un conveni de col·laboració amb les següents entitats, que desenvolupen la seva activitat a les instal·lacions del Portindian com hdwww indian hot movieskitten scottcaiu na net nua.

Club Vela Mataró

El club de Vela fomenta el desenvolupament i la pràctica continuada de la modalitat esportiva de la vela entre els seus socis, a més de participar en competicions aprovades per la Federació Catalana de Vela a la qual pertany el Club.

clubvelamataro.com

Escola de Vela Mataró

Escola Vela Mataró, fundada el 1994 pel Club Vela Mataró, treballa durant el curs escolar amb diferents escoles i universitats de la zona del Maresme. Realitza cursos de Vela Lleugera, Caiac, Paddle Surf i iniciació al Windsurf. També ofereix activitats extraescolars de continuïtat tot l’any així com estades formatives durant les vacances escolars.

Escola de Vela Mataró

SPAS Mataró

Agrupació que es dedica bàsicament a desenvolupar les activitats subaquàtiques i pesca submarina a les aigües de Mataró així com la fotografia subaquàtica.

spas-mataro.cat

Club Rem Mataró

Club esportiu de rem en banc fix de Llagut català. Participen a la Lliga catalana de Llagut i al Campionat de Catalunya i d’Espanya de Llagut Mediterrani en les categories Sènior Femení i Sènior Masculí i Juvenils Mixt. També hi ha equips lúdics.

remmataro.com

Bricbarca

Associació cultural sense afany de lucre que treballa per recuperar i promoure la cultura marinera del Maresme i, molt especialment, la del poble de Vilassar de Mar. Actualment l’associació està presidida pel capità Agustí Martín Mallofré.

bricbarca.org

Posidònia 2021

Iniciativa ambiental nascuda a partir de la inquietud de diferents persones i col·lectius de Mataró i el Maresme amb l’objectiu de promoure la conservació i recuperació del seu alguer de posidònia i les nombroses espècies que formen part del mateix ecosistema.

posidonia2021.org

Creu Roja

Creu Roja de Mataró col·labora amb el Port de Mataró pel foment de la seguretat marítima i l’establiment d’un servei d’assistència i emergència als navegants i a les embarcacions tant del Port com del front marítim de Mataró.

creuroja.org

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró