Webcams del port

Evolució de les obres del Port

Al novembre van començar les obres del mirador del Port per tal de millorar encara més les vistes directes sobre el mar gràcies al disseny de la seva estructura, que compta amb una grada concèntrica a la part central que permetrà enlairar-se i servir de fita. També comptarà amb una barana el més permeable possible i es mantindrà l’eix del passeig lliure d’obstacles.

Degut a aquestes actuacions, la rampa situada al final del dic que s’utilitza per pujar i baixar embarcacions a l’aigua estarà fora de servei fins que finalitzin les obres.

Connexió entre el passeig superior i inferior

Recordar que, a més del mirador, l’actuació també permetrà connectar els dos passejos del Port, el superior i l’inferior, situat a cota de molls; aprofitant el nou martell que es va fer l’any passat.

La comunicació entre ambdós passejos estarà habilitada per a persones amb mobilitat reduïda, mitjançant una rampa de pendent suau, d’un 6%, per la banda interior del port. Per la banda exterior, el projecte contempla que el mirador s’allargui sobre l’espatller amb dos trams connectats amb escales.També es millorarà la superfície del passeig superior del dic d’abric, que després de 30 anys de servei necessita reparar el paviment i les juntes estructurals.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró