Webcams del port

Èxit rotund del ‘Mataró connecta amb el mar’

Avui 10 de juny, el Port de Mataró ha acollit l’esdeveniment anual ‘Mataró connecta amb el mar’. Amb un ambient festiu inoblidable, l’esdeveniment ha destacat per la seva gran afluència i la participació activa dels assistents de totes les edats.

L’encesa de la font i els tallers infantils han sigut un dels grans èxits de la jornada, amb una gran participació dels més petits. Els tallers de sensibilització mediambiental i reciclatge han captat l’atenció dels nens i les nenes, que han gaudit aprenent i divertint-se al mateix temps. Aquesta activitat ha destacat la importància de preservar el medi marí i ha fomentat els valors de sostenibilitat entre els més joves.

El concert en directe ha animat l’ambient durant la jornada, oferint una gran varietat de cançons de funky. Així doncs, amb el grup Ràdio Funky, el Port de Mataró s’ha convertit en un escenari vibrant on la música va unir a tothom en un sol esperit festiu. 

Durant el ‘Mataró connecta amb el mar’, també han destacat altres activitats que han captat l’interès del públic. La ruta de tapes ha sigut un autèntic èxit, amb la participació de nombrosos bars i restaurants de la zona, oferint una deliciosa selecció de tapes increïbles. Aquesta proposta gastronòmica ha permès als assistents descobrir la riquesa culinària de la zona mentre gaudien de l’ambient marítim del Port de Mataró.

Les activitats nàutiques, com les sortides a rem i motos d’aigua, han generat gran expectació entre els visitants. Tant els més aventurers com els que volien experimentar noves emocions han tingut l’oportunitat de gaudir d’una experiència única enmig del mar Mediterrani.

L’esdeveniment en conjunt ha sigut una experiència única que ha deixat un record imborrable en tots els assistents. Amb el Port de Mataró com a centre d’aquesta celebració, s’ha promogut l’afinitat amb el mar i s’ha reforçat el vincle especial entre la ciutat i el seu entorn marítim.

Des del Port de Mataró, volem agrair a tots els assistents, col·laboradors i entitats participants per fer possible aquesta jornada màgica. 

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró