Webcams del port

Fase 3: Qué puc fer en un Port Esportiu?

Llibertat de circulació dins la regió sanitària segons els criteris de cada comunitat autònoma. Activitat física no professional en qualsevol franja horària.

Totes les activitats nàutiques d’esbarjo, sense més limitacions que les de caràcter territorial i les mesures sanitàries de prevenció.

Les practiques de navegació per l’obtenció de títols nàutics amb les limitacions d’ocupació generals fixades en el RD 875/2014.

Activitats de turisme actiu i de naturalesa per a grups de fins a 30 persones. Reunions amb familiars i amics fins a 20 persones.

La pesca esportiva i recreativa. En el cas d’anar acompanyat, si no es pot mantenir la distancia de seguretat, cal l’ús de mascareta i mesures sanitàries de prevenció. En les motos aquàtiques només podrà anar-hi 1 persona, excepte que convisquin junts.

No es permet !’entrada de vaixells o embarcacions d’esbarjo estrangeres que no tinguin port d’estada a Espanya, excepte en cas de que la tripulació a bord sigui només professional.

Obertura instal·lacions esportives a l’aire lliure, tancades o centres esportius, sense cita prèvia, i 50% capacitat, per practica en grups de fins a 20 persones. Obertura de piscines per a ús esportiu cobertes i recreatives, amb les limitacions segons normativa autonòmica.

Obertura de platges respectant distancia de 2m i els criteris de cada ajuntament.

Obertura de locals d’hostaleria i restauració pel consum dins del local, amb capacitat màxima del 50% i garantint les distancies de seguretat. Es permet el consum a la barra mantenint distancia de 2 metres. Terrasses: 75% de capacitat màxima segons normativa autonòmica.

Obertura de botigues i locals comercials minoristes amb aforament màxim del 50%.

Obertura d’hotels i allotjaments turístics amb limitacions. Es poden obrir zones comuns amb màxim 50% de capacitat.

Realització de congressos i conferencies sense superar els 80 assistents, mantenint la distancia física de 2 metres. S’ha de promoure la participació no presencial.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró