Webcams del port

Finalitzades les obres de remodelació de l’aparcament

Les obres de remodelació de l’aparcament ja han finalitzat. Aquest projecte ha estat una actuació necessària per millorar les instal·lacions i proporcionar un espai més funcional i segur per als visitants del port.

Amb aquesta remodelació integral de l’aparcament, s’han dut a terme diverses millores significatives. En primer lloc, s’ha renovat completament el paviment, proporcionant una superfície més llisa i durable per a una millor experiència de conducció. A més, s’han eliminat les basses existents, garantint que l’aparcament estigui lliure d’aigua estancada i evitant problemes de drenatge.

Una de les millores més importants ha estat la instal·lació d’un nou sistema d’enllumenat més brillant i eficient energèticament. Aquesta nova il·luminació proporciona una major visibilitat i seguretat als usuaris de l’aparcament, alhora que contribueix a reduir el consum energètic i els costos associats.

A més, s’ha creat un únic accés a l’aparcament per evitar col·lisions i millorar la circulació interna dels vehicles. Aquest nou disseny garanteix que les sortides directes al vial es realitzin de manera segura i s’eliminin els punts conflictius.

Com a part d’aquest projecte, s’ha definit un nou pas de vianants que connecta el passeig de la font amb el passeig de la bocana, al costat dels molls I i J. Aquesta connexió millorarà la comoditat dels vianants i fomentarà un entorn més amable per a tots els visitants del port.

Per complementar l’estètica i la sostenibilitat de l’aparcament, s’han plantat margallons i palmeres, afegint un toc verd i natural a l’entorn. Aquestes plantes no només embelliran l’aparcament, sinó que també contribuiran a millorar la qualitat de l’aire i a proporcionar un espai agradable per als visitants.

Durant les obres, també s’han renovat les xarxes d’aigua i electricitat per evitar fuites i permetre una telegestió del consum més eficient. Aquesta modernització en les infraestructures ajudarà a minimitzar els desperdicis i assegurarà un ús responsable dels recursos naturals.

Demanem disculpes per les molèsties que aquestes obres, que han tingut un mes de duració, hagin pogut ocasionar, però estem segurs que el resultat serà molt ben rebuts per tots els usuaris i visitants del port, que podran gaudir d’un aparcament renovat, segur i més funcional.

 

Mataró, 28 de juny de 2023 

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró