Webcams del port

Formacions del Port amb els Bombers de Mataró

El passat 24 d’octubre vam rebre la visita del Cap de Bombers de Mataró que va realitzar una formació especial a l’equip del Port, concretament al personal de marineria, el personal del varador, el personal de manteniment i el personal de vigilància. L’objectiu principal d’aquesta activitat va ser proporcionar a l’equip la informació necessària per conèixer el funcionament del cos de bombers i saber com actuar en cas d’incendi o d’altres accidents.

Aquesta iniciativa està emmarcada dins d’un conjunt de quatre jornades on no només rep formació el personal del Port, sinó que l’equip de bombers també rep unes formacions per part de la Contramestra. Algunes d’aquestes classes han estat visitar tot l’espai del Port, entrar a embarcacions per veure com actuar-hi a dins, analitzar les dificultats que es podrien trobar,com treure una embarcació d’un amarre, desamarrar embarcacions amb remolc, entre d’altres.

A més, cal destacar que el Consorci també va fer un curs sobre l’ús del desfibril·lador DEA, per tal de conèixer les maniobres de reanimació i saber com actuar en diferents situacions.

En definitiva, aquesta activitat ha permès que ambdues parts es coneguin més a fons per tal que, en cas d’incendi o qualsevol altre imprevist, tothom tingui les màximes facilitats per fer la seva feina de la millor manera.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró