Webcams del port

Impulsem la mobilitat sostenible amb la instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics

El Port de Mataró reafirmem el nostre compromís amb la sostenibilitat i la transició cap a una mobilitat més neta i eficient amb la instal·lació de nous punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Aquesta iniciativa té com a objectiu fomentar l’ús de vehicles elèctrics entre els visitants i treballadors del port, afavorint així la reducció d’emissions contaminants i el respecte pel medi ambient.

Els punts de càrrega per a vehicles elèctrics són una infraestructura clau per facilitar la transició cap a la mobilitat sostenible. Amb aquesta instal·lació, el Port de Mataró vol oferir una opció més amigable amb el medi ambient als usuaris de vehicles elèctrics, permetent-los carregar les seves bateries de manera còmoda i eficient mentre gaudeixen de les instal·lacions portuàries.

Els punts de càrrega es troben estratègicament ubicats per garantir l’accessibilitat i la comoditat dels usuaris. A continuació, es detallen les ubicacions dels punts de càrrega: Al costat de l’hotel Atenea: proporcionant una opció de càrrega convenient per als visitants que es trobin a prop d’aquesta zona. A l’esplanada del parking: oferint als usuaris la possibilitat de carregar els seus vehicles mentre estacionen i gaudeixen de les instal·lacions portuàries. Al costat de la bugaderia: permetent als treballadors del port carregar els seus vehicles mentre realitzen les seves tasques diàries. Al parking 21: proporcionant una opció de càrrega convenient per als usuaris que estacionin els seus vehicles en aquesta àrea específica.

Al Port de Mataró seguim treballant de forma decidida per avançar cap a un futur sostenible i compromès amb el medi ambient. L’instal·lació de punts de càrrega per a vehicles elèctrics és només una de les diverses iniciatives que estem duent a terme per contribuir a la lluita contra el canvi climàtic i promoure una economia baixa en carboni.

Mataró, 28 de juny de 2023

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró