Webcams del port

Informació important Covid-19

 Atès que el govern de la Generalitat ha declarat:

“La suspensió immediata de l’activitat i el tancament de pistes d’equí, gimnasos, locals d’oci, discoteques i àrees comercials no destinades a l’alimentació i productes de primera necessitat.

Es demana a la població evitar qualsevol trobada, manifestació o activitats amb altres persones fora dels entorns familiars, per evitar que es pugui propagar la malaltia del coronavirus, així com limitar o evitar desplaçaments.

L’ús dels espais públics, de comerços, bars i restaurants, de moment s’ha de continuar fent seguint les recomanacions d’higiene, i distàncies de seguretat establertes, però que no es descarta prendre mesures més restrictives.”

Per tot plegat es demana que extremeu la prudència i eviteu les consultes presencials a les oficines i centre de control. Per qualsevol consulta els telèfons són:

Atès que els serveis i vestuaris són espais especialment de fàcil propagació es deixaran com a serveis mínims els lavabos de la Creu Roja i els lavabos de l’esplanada del parking. Es recomana que us desinfecteu les mans després del contacte de zones d’us freqüent com panys, passamans, portes i caixers.

Atès que les targetes d’abonats de parking caduquen el proper 31 de març, els usuaris interessats en renovar podran sol·licitar el servei per correu electrònic araventos@portmataro.com i fer una transferència i amb la mateixa targeta es renovarà un any més, de manera que no cal que us desplaceu a l’efecte.

En cas d’algun servei o problema de comptabilitat us podeu adreçar a svelasco@portmato.com

Per qualsevol incidència relacionada amb els amarres, embarcacions, manteniment podeu contactar amb tati@portmataro.com

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró