Webcams del port

La 3a edició del ‘Posidònia a la fresca’ tornarà a portar el cinema ambiental al Port el 15 i 16 de setembre

Els propers 15 i 16 de setembre el Port de Mataró acollirà la 3a edició del Festival de Cinema Ambiental a l’aire lliure ‘Posidònia a la fresca’ on es projectaran documentals relacionats amb el medi marí. 

A la sessió de divendres es farà una presentació del projecte Ghost Fishing, relacionat amb les xarxes fantasma, per part de Raúl Álvarez, director de Ghost Diving Spain.

Dissabte els taurons seran els protagonistes. I és que, amb l’ajuda del oceanòleg Marc Aquino, reflexionarem sobre la relació que històricament i fins l’actualitat han tingut els taurons amb els humans i les interaccions que es produeixen al compartir el seu medi.

El festival té un aforament màxim diari de 100 persones i l’accés és gratuït, però cal fer inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic info@posidonia2021.org enviant les dades personals de cadascun dels assistents (DNI, nom, e-mail i telèfon).

Les projeccions tindran lloc cada dia a les 20:30 hores a l’espai polivalent de la planta inferior del Port de Mataró, al costat de l’Hotel Atenea.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró