Webcams del port

La importància de l’actuació del Port davant de l’accident de dos vehicles

Al Port de Mataró, la seguretat és la nostra màxima prioritat. Estem compromesos a garantir un entorn segur per a tots els nostres visitants, empleats i clients. Aquest últim trimestre hem viscut dues situacions en les que dos usuaris no han posat el fre de mà del seu vehicle fent que un d’aquests acabés a l’aigua i l’altre gairebé. Davant d’ambdues, l’actuació del personal del port ha estat determinant per evitar mals majors.

Cal remarcar que, enfront la primera situació en la qual el vehicle va caure a l’aigua, l’equip del port va actuar ràpidament posant barreres per evitar la contaminació i van activar el pla d’autoprotecció. Gràcies a aquesta actuació exemplar, no es van produir danys personals.

En el segon cas, la ràpida actuació portuària va evitar que el vehicle caigués a l’aigua. Això subratlla la importància de la resposta ràpida en situacions d’emergència i la necessitat d’estar sempre alerta per garantir la seguretat de tothom al port.

Des del Port de Mataró ens preocupa el fet que els usuaris es deixin el fre de mà sense posar i estem treballant en estreta col·laboració amb les autoritats locals i experts en seguretat per trobar solucions efectives i aplicar-les el més aviat possible.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró