Webcams del port

L’equip femení del Club de Rem Mataró, campiones de Catalunya de Llagut en categoria absoluta

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 27a edició del campionat de Catalunya de Llagut on han participat més de 350 esportistes i 19 clubs de tot el territori català. La competició ha tingut lloc al Port Vell de Barcelona, amb moltes curses i igualtat entre els diferents clubs.

La competició ha estat organitzada per el Reial Club Marítim de Barcelona, que ha volgut donar suport a aquest certamen juntament amb la Federació Catalana de Rem, el Port de Barcelona, i la col·laboració del centre comercial Maremàgnum en una pista única on s’ha pogut acompanyar des del principi fins al final l’esforç dels remers i les remeres i animar a tots els equips.

El rem de llagut és un esport històric i molt viscut a Mataró de manera que els equips que representen la ciutat són molt potents. Tot i això, el principal protagonista de la temporada han estat l’equip femení, que ha aconseguit la victòria en la categoria absoluta. Aquest triomf és el tancament d’una gran temporada i se suma al llarg llistat de títols aconseguits: 

  • Primeres en la Lliga de Llagut mediterrani
  • Primeres al Campionat de Catalunya de llaüt mediterrani
  • Terceres al Campionat d’Espanya de llaüt mediterrani
  • Primeres en la Lliga de llagut català
  • Primeres al Campionat de Catalunya de llagut català

Per la seva part, l’equip absolut masculí ha aconseguit la quarta posició en la seva categoria.

Felicitats a tots dos equips! És un plaer comptar amb vosaltres al Port i veure-us assolir tants èxits!

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró