Webcams del port

Les mataronines, campiones de la Lliga d’Hivern de llagut català

La platja de Santa Cristina de Lloret de Mar va acollir la última regata de la lliga d’hivern de llagut català, una lliga que s’estrena aquest any, amb tres regates de llarga distància (4000 – 6000 metres) i amb l’objectiu des de la Federació Catalana de Rem, de promocionar la competició de rem de banc fix també durant els mesos d’hivern.

L’equip absolut femení segueix imparable després de la temporada d’estiu

El Club de Rem Mataró amb les seves tripulacions de veterans masculins i absoluts femenins i masculins, han participat en aquesta lliga, aconseguint dues quartes posicions en el cas dels equips masculins, i un primer lloc i podi per les noies, que consoliden de nou els seus resultats després de ser campiones de la lliga d’estiu.

Aquesta temporada, l’equip femení vol donar un pas endavant i participar en el Campionat d’Espanya de Llaüt Mediterrani, que enguany es celebrarà a Cartagena. Per fer-ho, hauran de classificar-se primer, fent podi en el Campionat de Catalunya d’aquesta modalitat, que tindrà lloc a l’abril a Banyoles. Un gran repte, doncs en aquesta modalitat la competició és d’alt nivell i compta amb la participació de clubs andalusos, valencians i fins i tot del nord, on el rem és un esport base en aquestes comunitats.

Equip absolut femení

Autor fotografia: Eloi Gimenez — Photosport

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró