Webcams del port

Més d’un miler de persones han gaudit del Posidònia Fest al Port de Mataró

La tercera edició del Posidònia Fest ha omplert de música el Port de Mataró els dies 31 d’agost i 1 i 2 de setembre amb un gran èxit d’assistència.

I és que més d’un miler de persones s’han apropat per disfrutar de la música en directe d’aquest festival on també s’ha pogut gaudir d’una intervenció artística, de la mà de l’Associació Sant Lluc per l’Art, que van preparar un camp de Posidònia que donava accés a la zona de concerts. De la mateixa manera, també es va tenir presència del comerç de proximitat gràcies als productes oferts per diversos artesans de la zona.

Pel que fa a la part musical, cal destacar l’actuació del sabadellenc Albert Pla, que va exhaurir totalment totes les localitats. També van passar per l’escenari principal Pau Brugada, Pol Batlle&Rita Payés, Arnau Obiols i Mar Grimalt. Per l’escenari Maresme, també van passar Mireia Vilaseca, Flamengrass i Neus Borrell i Miquel Joan.

Un cartell de primer nivell que ha consolidat aquesta cita musical com una de les més importants a la zona per tancar l’estiu. I tot això al Port de Mataró, on seguim apostant per posar el nostre gra de sorra i apropar la cultura a mataronins i visitants.

Gràcies a l’organització, els i les artistes que vau passar per l’escenari i a tot el públic assistent per fer-ho possible!

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró