Webcams del port

Nou complex esportiu de pàdel al Port de Mataró

Les antigues oficines del Port han estat adjudicades per a fer un gran complex esportiu de pàdel amb moltes sorpreses i novetats. Fins al moment, al Port de Mataró no hi ha hagut cap centre esportiu que permeti disposar als amarristes i usuaris d’un punt de trobada i de pràctica de l’esport. És per aquest motiu que s’ha decidit crear aquest espai, que, a més a més, contribuirà a trencar l’estacionalitat de l’activitat al port.

La proposta presentada per Aurial Padel preveu la construcció de 9 pistes de pàdel, la reparació de la piscina i la reforma de l’edifici com a centre esportiu i cafeteria que serveixi de punt de reunió d’amarristes i usuaris i complementi l’oferta esportiva i de serveis nàutics.

La marca Aurial Padel està encapçalada per la Marta Marrero, que és ambaixadora de la marca i la parella 4 del World Padel Tour i la 43 Ranking WTA Tour. La companyia disposa d’altres centres a Vic, Sant Cugat, Cornellà i Sabadell que permeten fer tornejos interclubs, esdeveniments i sinergies relacionades. La visió de la companyia des del 2020 és construir una empresa capdavantera a Espanya oferint un model de gestió disruptiu, eficient i innovador.

En definitiva, es tracta d’un projecte amb una important inversió que marcarà un abans i un després a la història del Port de Mataró. Es preveu que començarà a estar en funcionament a partir de Setmana Santa del 2023.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró