Webcams del port

Nous serveis de carburants per part de Carbumat

El Port de Mataró informa que a partir d’aquest mes d’abril l’empresa Carbumat es farà càrrec de la gestió de l’estació de carburants a les nostres instal·lacions mitjançant un contracte de concessió de serveis per un període de 5 anys.

Amb aquesta nova concessió, Carbumat ha negociat nous preus majoristes que els permetran oferir preus més competitius als nostres usuaris, així com abonaments amb descomptes per a aquells que utilitzen els nostres serveis de manera habitual. A més, s’oferirà la possibilitat de pagament en efectiu a través d’un caixer automàtic, i si cal, es brindarà assistència personalitzada per als usuaris.

La incorporació de Carbumat a les nostres instal·lacions és un gran pas endavant pel Port de Mataró, ja que reforça la nostra posició com una de les opcions preferides per a navegants i usuaris del mar Mediterrani. Estem segurs que aquesta nova col·laboració permetrà oferir una experiència de navegació encara més completa per a tots els nostres visitants.

Per tot això, animem els navegants i usuaris del Port de Mataró a utilitzar els nostres serveis de carburant amb la confiança d’estar rebent productes d’alta qualitat i preus competitius gràcies a la nostra col·laboració amb Carbumat. No dubtis a visitar-nos i aprofitar aquests nous avantatges per fer de la teva estada una experiència inoblidable.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró