Webcams del port

Rem Mataró protagonitza el descens d’Empuriabrava

La temporada de llaüt mediterrani va començar aquest cap de setmana amb la celebració del VI Descens dels Canals d’Empuriabrava. Els clubs de banc fix de Catalunya van mesurar forces per primera vegada en aquesta modalitat d’embarcació, que any rere any creix en prestigi i participants.

Rem Mataró va signar una regata pel record. No només es tracta de l’entitat que més equips va inscriure al descens, sinó que tots i cada un van demostrar que formen part d’un club que té molt a dir en cada categoria.

En absolut femení, les actuals campiones de lliga van participar amb dues embarcacions, demostrant una vegada més la seva superioritat a l’aigua amb un primer i quart lloc respectivament. Els absoluts masculins van aconseguir la segona posició, confirmant que se’ls ha de tenir en compte per tot.

En veterà femení, el club també va participar amb dues embarcacions sumant uns molt destacables segons i novè lloc, obrint-se pas entre equips de molt recorregut. L’equip veterà masculí va deixar molt bones sensacions amb un quart lloc de gran prestigi en una lliga molt competida. La nostra lúdica esportiva també va participar en el descens amb la seva tripulació, arrodonint així una jornada històrica per a la nostra entitat.

Una vegada més, Rem Mataró es confirma amb els seus resultats com a club referència del rem català. La propera cita on podrem tornar a veure als nostres equips tindrà lloc el dia 25 de febrer en les aigües de Deltebre.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró