Webcams del port

Revisió de preus de l’aparcament, serveis i excessos de consum d’aigua i energia

Des del Port hem revisat els preus del pàrquing tenint en compte els més de 5 anys amb els preus congelats i les situacions que es donaven en èpoques de gran volum de trànsit, com ara l’estiu. Atenent a això, el preu de rotació serà ara de 2,8€ per hora, davant dels 2,52 actuals.

D’altra banda, rebaixem el preu del servei de rentadora, que passarà a costar 6€, i d’assecadora, a 3 €. Hem adquirit nova maquinària de més capacitat, fins a 11 kg, i més eficient

També es mantenen les 2 hores de pàrquing gratuït de l’octubre al maig però caldrà validar-les a qualsevol dels locals del port, per tal que realment es doni un servei als clients i visitants. Per altra banda, els abonaments dels amarristes passaran a costar 240€ l’any.

Davant la situació de sequera que patim actualment a Catalunya, hem implementat un preu de 2,82€ per metre quadrat per als excessos d’aigua; 0,29€ per kilowatt en cas d’excés d’energia. Cal recordar que el consum de fins a 200 litres/m2 d’amarrament/mes i de 6 kw/m2/mes estan inclosos en el preu de l’amarrament. Afortunadament, enguany només hem detectat un 1% d’embarcacions que han superat aquests llindars.

Encoratgem a continuar mantenint un bon ús dels recursos naturals. Gràcies a tots per la vostra col·laboració!

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró