Webcams del port

Una explosió per manipulació de carburant provoca un ferit al Port de Mataró

Cap a les 19:45 hores del dijous 1 de setembre s’ha produït una explosió en una embarcació situada al pantalà F del Port de Mataró. La causa de la detonació ha sigut la manipulació de carburant i productes inflamables dins l’embarcació.

En conseqüència, el propietari ha resultat ferit, patint lesions i cremades, pel que ha sigut traslladat a l’hospital per part del Servei d’Emergències Mèdiques.

A part del SEM, també s’han personat al lloc dels fets dotacions de Bombers, així com efectius dels Mossos d’Esquadra i Policia Local de Mataró.

Agraïm la ràpida actuació de tots ells, així com del personal del Port de Mataró que han sigut els primers en personar-se i atendre el ferit. També recordem la importància de seguir totes les mesures de seguretat per tal d’evitar aquest tipus d’accidents i esperem la ràpida recuperació del ferit.

L’accident ha tingut lloc mentre es desenvolupava el festival Posidònia Fest, que no s’ha vist afectat en cap moment i ha pogut seguir-se celebrant amb total normalitat.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró