Webcams del port

XXIX campionat d’Espanya caça foto sub apnea 2019

Del 26 al 29 de setembre la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques – FECDAS organitzarà conjuntament amb el club SPAS de Mataró i la Federació Espanyola d’Activitats Subaquàtiques – FEDAS, el XXIX Campionat d’Espanya de Caça Foto Sub Apnea, a la Ciutat de Mataró, amb la col.laboració de Consell Català de l´Esport, Ajuntament de Mataró, CMAS internacional, La LigaSports, Port Mataró, Blaumar Diving Center i Cressi España.

La fotosub apnea té com a objectiu la captura fotogràfica de peixos vius a pulmó lliure (apnea). El repte de la competició en està disciplina esportiva és fotografiar durant 5 hores el màxim de peixos de diferents espècies.

Hi participaran 8 federacions autonòmiques d’Activitats Subaquàtiques amb 26 fotògrafs submarins que han de compaginar una excel·lent preparació física amb una acurada tècnica fotogràfica.

La fotosub apnea és una disciplina subaquàtica que permet que cada dia que ens endinsem coneguem més i major la fauna submarina. Permet gaudir del medi marí d’una manera sostenible i transmetre coneixement en compartir les captures fotogràfiques.

http://www.fecdas.cat/fotosubapnea2019/
IMG-20190906-WA0001-002

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró