Webcams del port

Al Port de Mataró naveguem per l’Alzheimer!

La Regata Inclusiva Thalassa celebrarà el proper diumenge 28 d’abril la seva 3.ª edició al Port de Mataró. Amb el lema ‘Naveguem per l’Alzheimer’, l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM) i l’Associació Thalassa organitzaran una regata perquè hi participin els usuaris i usuàries, familiars i cuidadors.

La Regata Inclusiva, que ja fa tres edicions que se celebra al Port, té com a objectiu trencar les barreres, també esportives, que es troben aquestes persones i brindar-los l’oportunitat de tenir una participació activa en una regata de creuer. Per fer-ho possible, els armadors hi col·laboraran prestant-nos els seus velers privats.

Després de la Regata, tots els assistents podran sumar-se a un ‘Vermut rumbero’ a les nostres instal·lacions i una gran fideuà solidària, per a la que caldrà obtenir un tiquet previ. També s’hi sortejarà una Gran Rifa solidària abans d’acabar la jornada.

A banda, la Regata Inclusiva també fa seus els missatges de sostenibilitat i cura del mar que al Port apliquem en totes les nostres activitats nàutiques. L’oportunitat de “viure la mar” és el missatge que Thalassa vol compartir amb tots aquells i aquelles que formin part del seu projecte. Socialitzar la navegació, conèixer la biodiversitat marina i compartir la consciència ecològica envers els microplàstics són alguns dels reptes que afronten.

Programa i horaris

  • 9.30 h: Presentació de la Regata al punt de trobada.
  • 11:00 h: Inici de la Regata. Totes les embarcacions sortiran juntes del Port.
  • 12:30 h: Fi de la Regata i tornada a Port.
  • 13:00 h: Entrega de premis al punt de trobada.
  • 13:30 h: ‘Vermut rumbero’ (obert a tot el públic)
  • 14:00 h: Fideuà solidària (amb tiquet previ).
  • 16:00 h: Gran Rifa de la Regata i comiat.

Veïns i veïnes de Mataró i qualsevol persona que s’acosti al Port aquell dia podrà gaudir, també, de la regata i l’ambient de solidaritat i inclusivitat que el Port acollirà aquell dia. Apropa’t i viu amb nosaltres aquesta jornada!

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró