Search

Arriba el Marina Day al Port de Mataró!

Un any més el Marina Day torna a omplir els Ports Esportius de Catalunya d’activitats per a tota la família. El proper dissabte 8 de juny se celebra una nova edició d’una jornada festiva per apropar a tots els ciutadans als ports esportius i al mar amb un gran nombre d’activitats gratuïtes o amb descomptes.

El Port de Mataró vol aprofitar per obrir portes i oferir un tastet d’activitats i degustació.

Durant el matí s’oferiran tastets de mar amb sortides de bateig submarí, passejades en barca, banana, parasailing, motos, rem, kayak i padel a preus reduïts i amb sortides gratuïtes per sorteig i fins i tot un scape room al vaixell Vell Marí de l’Associació Posidònia. També es podrà veure una exposició de maquetes de 17 vaixells a les oficines del Consorci.

A la tarda de 18 a 21h els bars i restaurants oferiran tapa i copa a 5€ i a la plaça del Pirata s’oferirà un rom cremat gratuït. Estarà amenitzat per un cercavila i dances al voltant de tota la zona comercial.

Per tal de conscienciar a la gent d’esperit jove es faran una sèrie de tallers a la plaça de l’hotel per tal d’aprendre jugant, amb diferents tallers de reciclatge, coneixement del medi, tallers infantils de nusos, manualitats, identificació d’animals, etc.

Excepcionalment i atès que s’ha rebaixat el nivell d’emergència per sequera, posarem en marxa la font de 18 a 21h per tal de refrescar la mainada de les altes temperatures. Això es possible atès que la font disposa d’un circuït tancat de recuperació i tractament de l’aigua i actualment els dipòsits estan plens i no cal aportació d’aigua d’abastament però no es pot allargar en el temps perquè caldria reposició per les pèrdues d’aigua.

Noves activitats del Port en un entorn festiu

Després de la remodelació del pantalà R s’han instal·lat noves empreses que ofereixen un ventall d’activitats per a la gent que vol gaudir del mar. Així Watersport Mataró ofereix sortides en parasailing per gaudir de l’skyline de Mataró des del mar en parella, jugar a no caure d’una banana o de sofàs inflables. Mataró Sport Fishing lloga embarcacions per anar a pescar. Franchiana lloga embarcacions de petit tamany que no requeix patró. L’associació Rema contra el Càncer portarà dos embarcacions de rem amb un mascaró en forma de drag.

Aquestes noves activitats s’afegeixen a les que ja hi havia al Port com Skyjet Mataró que és l’empresa més gran de motos d’aigua. L’Escola de Vela amb un casal d’estiu per tal que els joves i menuts aprenguin a navegar. El Club de Rem continua amb el seu increïble palmarès esportiu i ampliant la seva base social amb uns 200 soci i sòcies. Cara al Vent i Freedom Boat s’han convertit en un referent en el lloguer i ús compartit d’embarcacions.

Premis i sortejos

Consulteu la informació dels nostres operadors i podreu gaudir d’ofertes i premis. Els guanyadors s’anunciaran a les xarxes de cada operador. Demés, el Port oferirà descomptes de 2h de pàrquing gratuït als participants.

Entrades relacionades