Search

El Port acollirà més activitats de dinamització durant la primavera

Amb motiu de l’arribada de la primavera, el Port posa en marxa el seu pla de dinamització amb un seguit d’activitats per totes les persones que vulguin visitar-nos. Coneix-les aquí!

Jornada explicativa de renovació d’amarraments

19 i 20 de març. Explicarem totes les coses que s’han de tenir en compte a l’hora de sol·licitar la renovació dels amarraments.

Regata inclusiva

28 d’abril. La finalitat d’aquesta regata és brindar persones alienes a la nàutica l’oportunitat de formar part activa de la tripulació que competeix en aquesta regata, ja sigui portant el timó, ajudant en les maniobres amb els caps o fent banda. És una regata amistosa on l’èxit és passar una bona estona navegat a vela. Podeu trobar-ne més informació a nauticasocial.org/regata-thalassa

Trobada d’Escoles de Bàsquet

12 de maig. Com cada any, el nostre Port acollirà una de les múltiples Trobades d’Escoles de Bàsquet arreu de Catalunya. Aquestes escoles, que estan dirigides a nens i nenes de 4 a 12 anys, tenen com a objectiu l’ensenyament del joc com a pràctica activa, introduïda per uns jocs reglamentats amb similituds al joc real i motivida amb incentius de tipus educatius i formatius.

Saló Nàutic.

17 a 19 de maig. El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic de Catalunya. Aquest esdeveniment, que no només busca ser un punt de trobada per a l’exhibició i venda d’embarcacions, també servirà com a catalitzador de connexions i col·laboracions que fomenti el creixement econòmic i el dinamisme del nostre Port. El Saló Nàutic atreurà l’atenció de la prestigiosa America’s Cup i hi reunirà expositors i professionals de renom que busquen alternatives davant la cancel·lació d’altres actes similars.

Marina Day.

8 de juny. Com cada any, torna el Marina Day del Port de Mataró amb un calendari ple de vitamina blava: un munt d’activitats, tallers, música, jocs, gastronomia, esports d’aigua… i fins i tot una gimcana amb premis molt especials! Estigueu atents del web i les nostres xarxes per saber-ne més.

Entrades relacionades