Search

Un robot, una escombradora nova i un nou punt net s’incorporen al dispositiu de neteja del Port

Les eines de neteja del Port de Mataró ja compten amb les noves incorporacions que hem fet aquests últims mesos. A l’actual dispositiu, s’hi han sumat un robot per surants i hidrocarburs, la renovació de l’escombradora per una de més versàtil i una nova fregadora; així com un nou punt net amb nous mòduls de recollida de residus.

El nou robot, que ja s’ha deixat veure per les aigües del port, recull residus flotants i hidrocarburs, proporcionant una neteja de tota la contaminació que es pot arribar a acumular a la nostra superfície.

A més, els nous mòduls de residus han permès implantar el sistema port a porta als locals del port. D’aquesta manera, les escombraries es tracten d’una manera més eficient i propera per al posterior reciclatge per part dels serveis de l’Ajuntament. Els 96 locals comercials de què disposa el Port s’han afegit al porta a porta, optimitzant així al màxim tots els recursos per fer de les nostres instal·lacions un referent de lleure sostenible, responsable i socialment referent.

Entrades relacionades