Search

Posidònia Fest 2024: cartell i primers detalls!

El Posidònia Fest, festival de música que se celebra al Port de Mataró, comença a escalfar motors per a la propera edició, prevista els dies 28, 29, 30 i 31 d’agost, que serà la quarta de la història del festival.

El Posidònia Fest torna amb una proposta nova d’actuacions en directe després d’una edició d’èxit el 2023 on més d’un miler de persones van omplir el Port tot gaudint, més enllà dels concerts, d’una intervenció artística de la mà de l’Associació Sant Lluc per l’Art –que van preparar un camp de posidònia que donava accés a la zona de concerts– i diversos artesans que van fer augmentar la presència del comerç de proximitat al festival.

Com a novetat, enguany la ciutadania podrà gaudir d’un dia més de Posidònia Fest, que passa de tres a quatre jornades de durada. A més a més, el festival creixerà més enllà de les nostres instal·lacions i arribarà a diversos indrets de la ciutat. Concretament, la Nau Gaudí, projectada per l’il·lustre arquitecte català l’any 1878 i declarada bé cultural d’interès nacional, serà l’escenari per al concert d’Alba Careta i Henrio (dia 28), mentre que la plaça Santa Maria, al centre, acollirà l’actuació de Guillem Roma (dia 29).

Les propostes del Posidònia Fest 2024 han captat l’atenció de mitjans de comunicació com ara La Vanguardia, RAC1, CapGròs, El Punt Avui, TV Mataró, ViaSona, El Periódico i Ràdio Marina, que recullen totes les novetats d’aquesta nova edició.

Programa del Posidònia Fest 2024

 • Dimecres 28 d’agost.
  – 20:00h: Alba Careta i Henrio.
  – Ubicació: Nau Gadí
 • Dijous 29 d’agost.
  – 20:00h: Guillem Roma
  – Ubicació: plaça de Santa Maria.
 • Divendres 30 d’agost.
  – 19:00h: Carola Ortiz i Lluís Gavaldá i Joan Pau-Chaves.
  – Ubicació: Port de Mataró.
 • Dissabte 31 d’agost.
  – 19:00h: Maio I Judit Neddermann.
  – Ubicació: Port de Mataró.

A banda, els assistents podran gaudir d’actuacions de diversos artistes del Maresme i conèixer l’Associació Vidre Bufat de Mataró, col·laboradora del festival, així com altres entitats vinculades.

Consulta tots els detalls i compra ja les teves entrades al web del Posidònia Fest. Ens veiem a l’agost!

Entrades relacionades