Webcams del port

Navegar té premi es renova per al 2023

Navegar té premi és una iniciativa que té com a objectiu fomentar la navegació i el turisme nàutic als ports participants. Bàsicament, es tracta d’un programa de beneficis que ofereix una nit gratuïta d’amarratge als ports adherits a aquest.

Aquest any, la iniciativa s’amplia perquè més ports puguin unir-se a la promoció i facilitar l´intercanvi entre els usuaris dels ports. Per això, s’ha incorporat una nova modalitat que beneficia especialment aquells ports que no poden rebre vaixells durant els mesos d’estiu.

A partir d’ara, hi ha tres tipus de ports dins del programa:

  1. Ports sense restriccions, que ofereixen una nit gratuïta entre l’1 d’abril i el 31 de desembre.
  2. Ports amb restricció parcial als mesos de juliol i agost, que ofereixen una nit gratuïta de l’1 d’abril al 30 de juny i de l’1 de setembre al 31 de desembre, i una nit de pagament més una nit gratuïta (total 2 nits) de l’1 de juliol al 31 d’agost.
  3. Ports amb restricció total als mesos de juliol i agost, que ofereixen una nit gratuïta de l’1 d’abril al 30 de juny i de l’1 de setembre al 31 de desembre, però que no tenen disponible el programa Navegar Te Premio del 1 de juliol a 31 d’agost.

Des del Port de Mataró, animem a tots els ports a sumar-se a aquesta iniciativa i seguir fomentant la navegació i el turisme nàutic.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró