Webcams del port

Actuacions del Port de Mataró davant els incidents i aiguats d’aquest estiu

El Port de Mataró va realitzar un seguit d’actuacions exemplars davant de diferents situacions de risc que van haver a l’estiu per causes diverses.

Una de les actuacions més destacables va ser el passat mes de setembre davant l’explosió en una embarcació situada al pantalà F del Port de Mataró, on el propietari va resultar ferit. El personal del Port va ser el primer a personar-se i ajudar, fet que va permetre que l’accident quedés controlat ràpidament. Pots consultar la notícia completa aquí.

Una altra actuació exemplar va ser quan un vehicle va estar a punt de caure al mar al moll S. El personal del Port va avisar ràpidament, de manera que no va haver-hi danys materials ni personals. Pots consultar la notícia completa aquí.

Per últim, degut als aiguats del passat 16 de setembre es van enfonsar dues embarcacions. Tot i això, gràcies a la ràpida actuació dels serveis del Port de Mataró, se’n va evitar l’enfonsament d’una dotzena. Les dues embarcacions enfonsades van ser reflotades els dies següents. Remarcar, també, que per l’alerta de forts aiguats del 23 i 24 de setembre, tan sols es va haver d’intervenir en 3, sense cap dany.

Volem donar les gràcies a l’esforç constant del personal del Port que, dia a dia, fan possible que tot funcioni correctament i que els usuaris puguin estar tranquils.

Subscriu-te a La Bocana, el butlletí trimestral del Port de Mataró